МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска во Општина Росоман беше потпишан договорот за реконструкција и адаптација на дел од постоечки објект за потребите на ЈОУГД Праскичка помеѓу општина Росоман и изведувачот Ми-комерц.

На средбата присуствуваа и надзорот ангажиран од општина Росоман и надзорот на донаторот на оваа инвестиција Фондација Отворено Општество. Целта на оваа средба беше воведување во работа на изведувачот од страна на надзорите. Градежните активности треба да завршат, согласно договор до 31 мај .2019 година.

56119743_2429599210392491_4415615981066387456_n.jpg

55919084_2429599467059132_149541076095467520_n.jpg