МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Советот на општина Росоман на последната седница на 26.12.2019 во оваа година го донесе буџетот, кој е проектиран на околу 106 милиони денари. Општина Росоман буџетот за 2020 го проектираше за реализација на бројни проекти од комуналната сфера, изградби на улици и други проблеми на жителите на општина Росоман.