МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Соопштение на Левица.

,,Членот на Советот на Општина Росоман од Левица, Влатко Трајков постави светничко прашање „Дали Општина Р...

Со турската општина ке се соработува на сите полиња во надлежност на општината

ДЕНЕСКА ПО РЕЧИСИ СЕДУМ ГОДИНИ, Е РЕАЛИЗИРАН И ПРИВИДЕН КОН , КРАЈ ПРОЕКТОТ – ,,ЦЕНТАР ЗА ПРОМОЦИЈА - ТЕРА ВИНО- ВО ОПШТИНА РОСОМАН - ПР...

Утре во Росоман ке се одржи церемонијата на официјалното отворање на Центарот за промоција „Тера Вино“ и завршниот настан кој е о...

Ристо Јошев ја доби довербата во наредните 4 години да раководи со советот на општина Росоман

Советот на Општина Росоман денеска ја...

Тие бараат да им се асфалтира пристапен пат до експресниот пат А1 Градско-Прилеп.

М.В.

...

Денеска во Општина Росоман се врачени уверенијата на градоначалникот и советниците во новиот Совет на ова општина.Во новиот Совет ке и...

Мирјана Ѓорѓиева во наредните 4 години ке претседава со Советот на општина Градско

Советот на Општина Градско денеска ја одржа прв...

Kандидатот за градоначалник на Општина Росоман од редовите на СДСМ Стојан Николов повика на обединување и масовност на гласањето во не...

Ова го го порача од Росоман пратеникот од редовите на ВМРО ДПМНЕ Зоран Јованчев и побара поддршка за нивниот кандидат Тихомир Николов

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)