МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општина Росоман согласно "Основен сообраќаен проект за ограничување на движење на тешки товарни возила со тежина поголема од 7,5 тони на патишта и улици во населеното место Росоман" постави сообраќани знаци на четири крстосници. Со овој проект ќе се подобри безбедноста на учесниците во сообраќајот и ќе се намали оштетувањето на инфраструктурата.

123715119_3781191675233231_2303016898077632473_n 123920767_3781192635233135_6052243122781601350_n 124025084_3781192755233123_6164064963969535489_n (1) 124025084_3781192755233123_6164064963969535489_n 124119443_3781192838566448_4059817282121434913_n