МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска во Општина Росоман беше потпишан кодексот за фер и демократски избори , во пресрет на Локалните избори 2021 ,кои во месец Октомври ке се одржат во Македонија.

Кодексот за фер избори го потпишаа кандидатите за градоначалници на : ВМРО-ДПМНЕ - Тихомир Николов, независниот кандидат за градоначалник Стојанче Лазов и на СДСМ - Стојан Николов.Пред потпишувањето , пред членовите на ОИК и кандидатите Кодесот за фер и демократски избори го прочита претседателорт на Оппштинската изборна комисисија на Росоман- Ѓорѓи Крстев.

242458600_222551613229343_5459852539615600712_n