МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На локалните избори во Росоман во вториот круг мандат за градоначалник ке бараат кандидатот СДДМ - Стојан Николов и кандидатот на ВМРО-ДОПМНЕ Тихомир Николов.

Во Советот на Општината ќе партиципират ВМРО-ДПМНЕ, СДСМ, ЛЕВИЦА и ПОДЕМ, ниедна партија без апсолутно мнозинство.22