МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денесka во Росоман откупувачите, со градоначалникот Стојан Николов разговараа со директорот на ДИЗ Зоран Шапуриќ и со советникот во МЗШВ Трајан Димковски .Посетата била поосветена на прашања од земјоделието а се разговало за моменталната состојба за пласман на праската, очекувањата, предизвиците и проблемите кои би можеле да настанат.

Очекувањата се успешна берба, пласман и добри цени и задоволни производители

М.В.

viber_image_2022-06-09_14-24-48-641

viber_image_2022-06-09_14-24-48-894