МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Интегрален текст на соопштението:

„Почитувани сограѓани, СДСМ Росоман наеднаш после долг молк испадна со соопштение со напади кон ВМРО ДПМНЕ и претседателот на Комисијата за земјоделие на ВМРО ДПМНЕ Цветан Трипуновски. Наместо да се засрамат што го уништија земјоделието, го лажеа народот дека вода ќе има за 1 недела , па само што не стигнала за ден два, па до Петровден и сега кога дојде 25.07.2023 година. " О ТЕШКОТО, ЗУРЛИ ШТОМ ДИВО ЌЕ ПИСНАТ " Вашите успеси што сте ги пишале во текстот наместо да ни ги пишете нас, одете кај земјоделците да им објасните. Баш кај оние земјоделци кои го изгубија родот : Кајсијата, Праските, Грозјето но има уште пострашно за брзо ќе го изгубат и насадот. Фатете се за работа !!! Со почит, ОК на ВМРО ДПМНЕ Росоман„

- се вели во известувањето од ОК на ВМРО-ДПМНЕ Росоман