МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

ГФК„Тиквеш„ 1930 загуби од Брегалница со 2 : 3 (1:2)

И покрај тоа што ГФК Тиквеш беше подобра екипа поради две грешки на одбраната примивме два гола, и така бевме поразени во Кавадарци, е коментарот на нашиот репортер кој ја следеше ова средба, која беше важна за љубителите на фудбалот , управата но и фудбалерите секако, зашто победата ке дејствуваше психолошки на расположението и моралот на тимот. Самиот резултат 2:3 зборува за каква средба се работело.Штета за за најверните љубители на фудбалот, кој не беа зарадувани за победа, иако очекуваа,барем таков беше нашиот впечаток, и очекувањата кои ги прочитавме на социјалните мрежи.