МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Второлигашот од Кавадарци ГФК Тиквеш 1930 кој годинава атакува на влез во Прва фудбалска лига, ќе одигра пријателска средба со високобуџетниит второлигашот Al Bataeh Ciltural & Sport Club од Обединетите Арапски Емирати.

Се работи за екипа со која нашата Управа и стручниот дел на Тиквеш успеа да воспостави соработка која ќе биде крунисана со пријателска средба која ке се одигра на Градскиот станион во Кавадрци во среда 11/09/2019 во 16 часот.Меѓународниот пријателски натпревар со кој се проширува фудбалското пријателство на Тиквеш со клубови од Европа и светот, овој пат , ќе им овозможи на нашите фудбалери и на публиката да се соочат со интересен фудбал.