МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

-ФК МАРЕНА ДЕНОВИВЕ ДОБИ ДОНАЦИЈА ОД ПОРАНЕШЕН СВОЈ ФУДБАЛЕР КОЈ СЕГА Е НА ПРИВРЕМЕНА РАБОТА ВО АВСТРАЛИЈА . СЕ РАБОТИ ЗА ЗОРАН ТАСЕВ,НЕКОГАШЕН ПРВОИТИМЕЦ НА ФК МАРЕНА.

ВЧЕРА БЕВМЕ ВО МАРЕНА И ПРЕД СРЕДБАТА ВО РЕДОВНАТА ТРЕТА ЛИГА ЈУГ- КОЈА МАРЕНА ДО ДОБИ СО ФК КАНАТЛАРЦИ СО11:1 РАЗГОВАРАВМЕ СО МИТКО КАМЧЕВ-НАЈАЗАСЛУЖЕН ЗА ФУДБАЛОТ ВО Марена, каде овај градоначалник Митко Јанчев и Локална самоуправа во Кавадарци вложуваат доста за развојот на овој популарен спорт во селото.

234565