МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Бројни реквизити и стимулативни алатки во сензорната соба на ООУ. „Илинден“ во Крива Паланка, во која ќе може да работат и да ги ра...

Воспитно–едукативни средства за градинките од регионот –,, DRӒXLMAIER ги израдува дечињата од неколку градинки во регионот со играчк...

Важна победа за кавадарчани во борба за плеј офот

Во рамките на редовното 18 коло во машката ракометна супер лига се постигнаа очеку...

Соопштение на ЗНМ

„ЗНМ: Дефиницијата за навреда не смее да содржи ,,негативно мислење”

Во предлог законот за клевета и нав...

Посебен нишан имаше звездата што падна од Кукушкото небо над домот на Делчеви, на 4 февруари 1872 г., кога се роди првото машко чедо на Сул...

Советниците меѓу другото ке го разгледаат и последниот квартален извештај за извршување на буџетот за 2021

Советот на Општина Градс...

Со сензорната соба во ООУ. „11 Октомври“ се зголемуваат инклузивните практики во Куманово

-Аудитивни, визуелни и тактилни рекв...

Сензорна соба во ООУ. „Видое Подгорец “ во Струмица во рамки на проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“

Бога...

Инклузивно игралиште во дворот на ООУ. „Љубен Лапе“ во рамки на проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“

–...

ДР. БОШКО ИЛИЕВ ИСПЛИВА ДВА МАРАТОНИ НА НАШИ ЕЗЕРА НА СТАРТОТ НА СЕЗОНАТА КАВАДАРЕЧКИОТ МАРАТОНЕЦ НАЈАВИ ТРИ ДОМАШНИ И ТРИ МЕЃУНАРОДНИ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)