IGM TRADE

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ), Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) и Советот за етика во мед...

Дрекслмајер го поддржа Здружението на граѓани за лица со посебни потреби „Надеж“, Градско со специјално транспортно возило, а Оп...

СООПШТЕНИЕ -интегрален текст

„Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), по повод 3ти мај, Светскиот ден на слободата на ...

интегрален текст на соопштението од Здружение на новинари на Македонија:

„Здружението на новинарите на Македонија потсетува де...

Вчера беше објавен овогодинешниот индекс на Репортери без граници кој ја мери слободата на медиумите во државите низ светот. Оваа годи...

Соопштение на ЗНМ: Интегрален трекст

„Со продолжувањето на вонредната состојба во земјава, ЗНМ смета дека мора да се најде начин...

„Советот за етика во медиумите (СЕММ) со загриженост реагира на зачестените случаи на неетичко и непрофесионално известување, а осо...

Продолжува поддршката за здравствените работници од страна на семејството на Фондот за иновации...

Здружението на новинарите на Македонија со загриженост ја прими информацијата дека уредникот на националната телевизија „Канал 5&ld...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)