МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

интегрален текст на соопштението од Здружение на новинари на Македонија:

„Здружението на новинарите на Македонија потсетува де...

Вчера беше објавен овогодинешниот индекс на Репортери без граници кој ја мери слободата на медиумите во државите низ светот. Оваа годи...

Соопштение на ЗНМ: Интегрален трекст

„Со продолжувањето на вонредната состојба во земјава, ЗНМ смета дека мора да се најде начин...

„Советот за етика во медиумите (СЕММ) со загриженост реагира на зачестените случаи на неетичко и непрофесионално известување, а осо...

Продолжува поддршката за здравствените работници од страна на семејството на Фондот за иновации...

Здружението на новинарите на Македонија со загриженост ја прими информацијата дека уредникот на националната телевизија „Канал 5&ld...

Од утре стапуваат на сила новите пониски цени на нафтата и нафтените деривати кај нас;

Моторен бензин ЕУРОСУПЕР БС – 95 48,00 (денар...

Според статистиките на МВР, во текот на изминатото деноноќие (29/30.03.) на територијата на државата на 109 лица им се издадени решенија за из...

Една неформална и спонтаната средба со стариот продавач на килими во скопската чаршија заврши со успешна изложба во Шведска. Уметници...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)