(Видео) Наскоро емисија со Благој Бошковски

Фудбал
Типографија

РТК.МК продожува со серијалот за Легендите на ФК Тиквеш.Во фаза на подготовка е емисија со неприкосновениот фудбалер и тренер Благој Бошковски