IGM-TREJD

Во Росоман е отворена дополнителна канцеларија која ке им користи на земјоделците при субвенционирањето.

...

ЈПКД Росоман извршија чистење на споредна и главна канализациона линија во село Сирково каде е констатирано излевање од постоечката ш...

Во Билтенот на МВР за случувањата од вчера 8 јуни се наведува ;

„ На 08.06.2020 во СВР Велес е лишен од слобода Б.Л.(33), бидејќи околу 22.00 ч...

Oд сигурни извори РТК.МК (Регионална тв куќа) дознава дека сите тестови , на фудбалерите управата и стручниоит тим на третолигашот ФК Ро...

Дознаваме дека третолигашот ФК Росоман 83, вчера ги направи тестовите за Ковид-19 по нивно барање.

Потсетуваме ФК Росоман 83 ќе игра ба...

Оптшина Росоман, Советот и Градоначалникот донесоа одлука, Манифестацијата „Праскобер „ да се одложи поради присуството на Панд...

Како што е објавено на служнемиот ФБ профил, Општина осоман започна со реализацијата на Проектот за изградба и поплочување на 13 улици и...

Завршен е проектот за Решавање на инфраструктурен проблем во Росоман на улица Илинденска на спојот со главната улица Маршал Тито и во ...

“Општина Росоман согласно препораките на Владата денес спроведе дезинфекција на улиците и јавни површини низ населените места Сир...

Благодарение на брзата интервенција на Територијална противпожарна единица Кавадарци пожарот кој избувна денеска на локацијата „...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)