МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Нашиот млад ракометен сручњак Александар Темелковски од РК"Кронос" премина во РК "Звезда" и ја води ова сениорска ракометна женска сениорска екипа од Логатец- Љубљана. и веднаш на стартот победа. Во дерби натпревар победен е РК „Врхника“ со 30 : 28(11:14). Темеловски одлично е примен во новата средина,а на разделбата со ракометрите на РК "Кронос", имаше и по некоја солза,што е доволен доказ за впечатокот што тој го оставил.

382105999_703242061824847_1084845507094469136_n

384316861_703242148491505_5944263447393987274_n 386092374_703242108491509_735873338149885168_n