IGM-TREJD

ДОСТОИНСТВЕНО ОДБЕЛЕЖАН 8-МИ НОЕМВРИ ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА НЕГОТИНО Вчера Општина Неготино го одбележа и прослави празникот 8-ми ...

Повод за се проговори со градоначалнкот на Општина Неготино Тони Делков , за тековмите акуелности на градот пред и по преземањето на ов...

ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ И ПРИЗНАНИЈАТА ВО ОПШТИНА НЕГОТИНО ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ 8 НОЕМВРИНАЈВИСОКАТА ОПШТИНСКА НАГРАДА ЈА ДОБИ ДР. СИЛВАНА Ф...

На 23 септември 2020 год. , на Спомен костурницата во Неготино се одржа промоција на третата збирка поезија на Маја Којчева – Величкова ...

Кавадарчанецот Љупчо Настов, познат љубител на поштенски марки, и еден од ретките кај нас кој се бави со филателија, во Неготино во Град...

“Со средства обезбедени од Буџетот на Општина Неготино, изминатиот период се изврши поставување на 24 нови лед светилки на улица „...

Филателијата претставува собирање и проучување на поштенските марки и важи за едно од најпопуларните хобија во светот. Поштенската ма...

ПРИВРШУВА ПРОЕКТОТ ЗА ЗАШТИТА НА БИОДИВЕРЗИТЕТОТ И ВОДИТЕ

Во Неготино денеска и утре се одржуваат два информативни дена наменети ...

Изложбата се одржа синоќа во Музеј на град Неготино!

Отворањето се одвиваше според Протоколите за работа и пропишаните мерки за за...

Младата ликовна уметничка-аматер Ивана Орешкова од Неготино која живее на релација Македонија - Хрватска деновиве ни испрати дел од гр...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)