МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

По повод празникот на Општина Радовиш на 6 ноември „ЈПССО Радовиш 2014„ организира турнир во мал фудбал под наслов „6- ти НОЕМВРИ 2023„-.

Турнирот ќе се одржи во спортската сала „25 мај„ а ќе трае од 26 октомври до 6 ноиември годинава.

Предвидени се награди од 40.000 ,70.000 до 120.000 динари.

Котизација за секоја екипа изнесува 3000 денари.

Рок за пријавување до 25 актомври.

Можат да се пријавуваат екипи од цела Македонија , значи и од Кавадарци.