IGM-TREJD

Кожувчанка ДОО денес донираше апарат за чистење на Нефролошкиот оддел приУниверзитетската клиника за детски болести.Дека Кожувчанка ...

Сензационалистичкото известување во медиумите, недоволната заштита на приватноста и личните податоци и отежнатиот пристап до информ...

СООПШТЕНИЕ

„Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ), повторно ја осудува непримерната јавна комуникација на Агенцијата за ф...

СООПШТЕНИЕ

“Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ), во изминатите неколку недели внимателно ја следеше работата на Агенциј...

Здружението на новинарите на Македонија остро го осудува нападот кој се случил вчеравечер во еден скопски локал врз новинарот и уредн...

Здружението на новинарите на Македонија ја поздравува одлуката на Внатрешната контрола на МВР која утврди незаконско постапување на ...

„Секторот за сообраќајни работи при Бирото за јавна безбедност во координација со Одделението за безбедност на патниот сообраќај п...

Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) ги осудува грубите дисквалификации кон новинарката Марина Костова и онлајн медиумот СДК.м...

Во Кавадарци на средби со граѓаните синоќа беа промовирани кандидатите за пратеници на ВМРО ДПМНЕ- Овнова на Македонија:Александар Ни...

Здружението на новинарите на Македонија во пресрет на претстојните парламентарни избори изготви „Прирачник за етичко известување ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)