Дрекслмајер упатува јавна покана до сите домашни компании со различни регистрирани дејности, кои се заинтересирани за потенцијална соработка со Дрексмајер Македонија.

Дрексмајер  на 24 јули годинава  организира  Отворен ден за компаниите кои ке изразат подготвеност за сорабитка со ова компанија .Пред се ке се добие одговор на прашањето :Како да се оствари првичен контакт со компанијата, каков е процесот на набавки и кои критериуми и услови треба да ги исполните за деловна соработка со Дрекслмајер? Одговорите на овие прашања ќе бидат дадени на Отворениот ден за компаниите на: 24. јули 2018, вторник од 10:00 до 13:00 часот. Локација: фабрика Дрекслмајер во Кавадарци.Претставниците на компаниите ќе ги добијат сите информации на едно место директно од одговорните лица во компанијата.

Потврдата за учество да се достави најдоцна до 20. јули 2018 на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или на тел. 043/551-202 .

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА