Фудбал / Во Гевгелија ГФКТиквеш играше нерешено 2:2

Фудбал
Типографија

ГФК Тиквеш продолжува со пријателскитре средби.Денеска во Гевгелија играше 2:2 со  ФККожуф

 Во пријателски натпревар , која е дел од редовните подготовки на второлигашот од Кавадарци денеска во Гевгелија , во натпревар со Кожув  забележан е резултат од 2:2.

Како што не информираат од Тиквеш головите за нашиот тим ги постигнале Александар Вареловски и Адриан Чаволи.