/Видео/ Шанси и голови - ГФК Тиквеш-ФК Ренова 2: 1

Фудбал
Типографија

ГФК „Тиквеш„ од Кавадарци извојува значајна победа  во Македонскиот фудбалски куп  против  ФК Ренова.Шанси и голови доволно за ова средба, но можеа да бидат и повеќе, само стрелците  да беа посигурни. Погледајте ...