Oпштина Кавадарци-Локална самоуправа е подготвена да врши зимско одржување на улиците и локалните патишта на целата територија на Општината.Освен механизацијата и вработени во ЈП Комуналец, Локална самоуправа за да нема проблеми треба да се вклучат и граѓаните особено сопствениците на деловен простор и дуќани.На средба со новинарите денеска Драган Рамов-од Локалната самоуправа, ни го соопшти планот за зимско одржување на улиците и патиштата ова зима.

 

223335667.jpg

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА