Последната средба ова сезона во Втората Фудбалска лига исток- фудбалерите на ГФК Тиквеш  на свој терен ја добија.Со 3: 0 беше совладан  ФК Детонир Јуниор од Радовиш  во надмоќна игра која особено доминираше во вториот дел.

Головите ги постигнаа; Ѓ.Мојсов ,Петар Најдов и Марјан Ристивски-Швајц.

 

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА