На Градскиот стадион во Градскиот парк утринава започна голема акција за уредување на трибините.Во акцијата според првите информации со кои располагаме учествува ЈП „Комуналец„,навивачката група „Лозари Исток„, и секако клубот ГФК Тиквеш 1930 и Локалната самоуправа  на чија иницијатива и финанисиска подршка Тиквеш го обнови и стадионот и приликите во клубот.

Повеќе артикли...

Подкатегории

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Fair (day), 18 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:50 am   |   Sunset: 5:43 pm
48%     20.9 km/h     33.220 bar
Forecast
СабLow: 11 °CHigh: 20 °C
НедLow: 8 °CHigh: 20 °C
ПонLow: 8 °CHigh: 16 °C
ВтоLow: 9 °CHigh: 16 °C
СреLow: 6 °CHigh: 18 °C
ЧетLow: 5 °CHigh: 12 °C
ПетLow: 3 °CHigh: 16 °C
СабLow: 3 °CHigh: 19 °C
НедLow: 6 °CHigh: 18 °C
ПонLow: 6 °CHigh: 17 °C