Проекција на детски филмови на отворено

Кавадарци
Типографија

Амфитеатарот на Грдскиот плоштад ке биде летно кино

Во среда и четврток, на 9 и 10 август 2017, со почеток од 20 часот, во амфитеатарот на Градскиот плоштад Кавадарци ќе се одвиваат проекции на детски филмови на отворено. Доколку временските прилики го дозволат тоа, проекциите ќе продолжат и наредната седмица.

МеталАпостолов

Следни настани

MM-Biro

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Mixed Rain and Snow, 0 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:31 am   |   Sunset: 5:47 pm
99%     6.4 km/h     32.645 bar
Forecast
ЧетLow: -1 °CHigh: 3 °C
ПетLow: 0 °CHigh: 5 °C
СабLow: -1 °CHigh: 8 °C
НедLow: 1 °CHigh: 14 °C
ПонLow: 5 °CHigh: 15 °C
ВтоLow: 6 °CHigh: 13 °C
СреLow: 6 °CHigh: 15 °C
ЧетLow: 4 °CHigh: 18 °C
ПетLow: 7 °CHigh: 21 °C
СабLow: 7 °CHigh: 22 °C
MM-Biro