(Видео) Северина на Тиквешки Гроздобер 2017

Кавадарци
Типографија

Северина на „Тиквешки гроздобер 2017“ собра најмногу граѓани .Еден час и 50 минути траеше нејзиниоит настап во Кавадарци кој го проследија илјадници граѓани од Кавадарци и други градови на земјата.

Изјава на Северина пред концертот и инсети од концертот:

 

МеталАпостолов
MM-Biro

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Cloudy, 18 °C
Current Conditions
Sunrise: 4:59 am   |   Sunset: 8:10 pm
45%     6.4 km/h     33.153 bar
Forecast
НедLow: 12 °CHigh: 23 °C
ПонLow: 14 °CHigh: 22 °C
ВтоLow: 15 °CHigh: 20 °C
СреLow: 14 °CHigh: 19 °C
ЧетLow: 14 °CHigh: 23 °C
ПетLow: 12 °CHigh: 26 °C
СабLow: 14 °CHigh: 25 °C
НедLow: 16 °CHigh: 27 °C
ПонLow: 16 °CHigh: 27 °C
ВтоLow: 18 °CHigh: 32 °C