(Видео) Тиквешки точакџии на Грозоберот

Кавадарци
Типографија

Тиквешки Точакџии организираa ревијална гроздоберска велосипедска тура Моклиште-2017

 Недела, 10 Септември 2017 година  Старт на Голема гроздоберска тура
- 10:15 Плоштад Кавадарци - Околу Љубаш (офроад)
- с.Манастирец - излез на регионален пат Росоман-Кавадарци - Дегустација на Вина во Винотеката на ВВ „Гоце Делчев“ 12:30
- 13:30 , упатување кон Црквата „Св. Петка“
Собир на сите велосипедисти од сите категотии и возрасти пред Црква „Св. Петка“ Кавадарци 13:30-13:45 ч
- Старт 13:45 ч кон Градски плоштад (Велосипедско дефиле)
- Ваташа - Моклиште - Ресторан Моклиште 14:30 .

DITO

Следни настани

MM-Biro
ЗШУЦ Ѓорче Петров
RTK

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Partly Cloudy (day), 13 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:32 am   |   Sunset: 4:6 pm
55%     0.0 km/h     33.288 bar
Forecast
Пет Low: -1 °C High: 13 °C
Саб Low: 0 °C High: 12 °C
Нед Low: 0 °C High: 13 °C
Пон Low: 3 °C High: 7 °C
Вто Low: -1 °C High: 6 °C
Сре Low: -3 °C High: 8 °C
Чет Low: 3 °C High: 11 °C
Пет Low: 6 °C High: 10 °C
Саб Low: 3 °C High: 7 °C
Нед Low: 2 °C High: 12 °C