Стари фотографии на Кавадарци-Електроинсталатери

Кавадарци
Типографија

Кавадаречките електроинсталатери 1963 година

Bработените во електроинсталатерската работилница “Никола Тесла“ во Кавадарци, меѓу кои: Бошко Катралов, Миле Белевски, Перо Милков, Илија Илиев, Киро Ресавски, Душан Филипов и други пред дуќанот на една прослава. Фотографијата е од 1963 година.

Од архивата на Музеј галеријата 

МеталАпостолов

Следни настани

MM-Biro

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Mixed Rain and Snow, 0 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:31 am   |   Sunset: 5:47 pm
99%     6.4 km/h     32.645 bar
Forecast
ЧетLow: -1 °CHigh: 3 °C
ПетLow: 0 °CHigh: 5 °C
СабLow: -1 °CHigh: 8 °C
НедLow: 1 °CHigh: 14 °C
ПонLow: 5 °CHigh: 15 °C
ВтоLow: 6 °CHigh: 13 °C
СреLow: 6 °CHigh: 15 °C
ЧетLow: 4 °CHigh: 18 °C
ПетLow: 7 °CHigh: 21 °C
СабLow: 7 °CHigh: 22 °C
MM-Biro