ЈП Комуналец / Можен намален притисок на вода поради реконструкција

Кавадарци
Типографија

Oва би можело да биде изразено на улицата„Ѓоре Брушански“ и околните улици

Можен е намален притисок на вода за пиење во дистрибутивната мрежа на улицата “Ѓоре Брушански” и околните помали улици, поради реконструкција во горниот дел од оваа улица, информира Пандорка Димитриева, референт за односи со јавноста при кавадаречкото Јавно преторијатие “Комуналец”.

   Се молат водокорисниците за разбирање.

МеталАпостолов
MM-Biro

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Mostly Cloud (day), 15 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:38 am   |   Sunset: 7:23 pm
55%     6.4 km/h     33.153 bar
Forecast
ВтоLow: 8 °CHigh: 28 °C
СреLow: 11 °CHigh: 31 °C
ЧетLow: 12 °CHigh: 30 °C
ПетLow: 11 °CHigh: 31 °C
СабLow: 14 °CHigh: 27 °C
НедLow: 13 °CHigh: 29 °C
ПонLow: 13 °CHigh: 30 °C
ВтоLow: 15 °CHigh: 31 °C
СреLow: 15 °CHigh: 31 °C
ЧетLow: 15 °CHigh: 28 °C