Причината е извршување на тековни работи на водоводната мрежа

Поради извршување на тековни активности дел од Новиот центар на градот Кавадарци денеска ќе нема вода за пиење до 15 часот, јавуваат од информативната служба на ЈП„Комуналец„ Кавадарци.Од Јавното комунално претпријатие  замолуваат  за разбирање кај граѓаните.


МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА