НОВО – ИЗВОРСКА СПОРТ ВО 0,75L

Кавадарци
Типографија

 

 Брендот Изворска - во еко амбалажа, е со чист, едноставен дизајн

Кожувчанка ДОО, како компанија, во Република Македонија, важи за една од компаниите што секогаш ги следи светските трендови, се надградува и подобрува во поглед на квалитет и новитети.

     Брендот Изворска - во еко амбалажа, е со чист, едноставен дизајн, а решението за ребреста амбалажа ја прави лесно рециклирачка за секој корисник.

Изворска, како бренд, покрај пакувањата од 1,5L , 1L, 0,5L, 6L и 10L во ПЕТ амбалажа и 0,33L во стакло, на пазарот сега е присутна и со новата амбалажа од 0,75L ИЗВОРСКА СПОРТ.

   Новитетот ИЗВОРСКА СПОРТ од 0,75Lима капаче во форма на цуцла, за комплетно спортско уживање и за сите генерации.

   Водата е полнета од најчистиот предел, локалитетот Васов град -  Кожуф планина, додека компанијата Кожувчанка со нејзините производи е синоним за традиција и квалитет!

Изворска, од природата, за природата!

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Fair (day), 31 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:21 am   |   Sunset: 6:27 pm
30%     6.4 km/h     33.187 bar
Forecast
НедLow: 13 °CHigh: 32 °C
ПонLow: 12 °CHigh: 36 °C
ВтоLow: 8 °CHigh: 18 °C
СреLow: 7 °CHigh: 20 °C
ЧетLow: 5 °CHigh: 21 °C
ПетLow: 6 °CHigh: 24 °C
СабLow: 8 °CHigh: 25 °C
НедLow: 8 °CHigh: 22 °C
ПонLow: 8 °CHigh: 21 °C
ВтоLow: 7 °CHigh: 23 °C