ЈП Комуналец: До 15 часот без вода три улици

Кавадарци
Типографија

Поради отстранување на дефект без вода улиците Игман, Козара, 29 Ноември и Словенска

Јавмото претпријатеие Комуналец ги известува жителите на улиците Игман, Словенска, Козара, 29ти Ноември и други околни што гравитираат околу наведените улици  дека поради дефект на водоводна мрежа ќе бидат без вода од 08-15 часот.