/Фото/ Нов детски забавен парк

Кавадарци
Типографија

Ново катче за рекреација на децата во Центарoт на градот

Општина Кавадарци во рамките на Програмата за изградба на детски забавни игралишта, успешно релизираше уште еден проект.
Поставени се реквизити во новото забавно игралиште кое се наоѓа во Паркот на Револуцијата наспроти Полицијата.
Со овој нов детски забавен парк Општината обезбеди уште едно катче за забава на децата од Кавадрци и тоа на локација која е една од најпосетените за одмор на граѓаните.

37264470_2201100073447375_8163974776558190592_n.jpg37258109_2201100070114042_98738699679825920_n.jpg

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Cloudy, 13 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:52 am   |   Sunset: 5:40 pm
68%     4.8 km/h     33.254 bar
Forecast
ПонLow: 10 °CHigh: 17 °C
ВтоLow: 10 °CHigh: 18 °C
СреLow: 7 °CHigh: 20 °C
ЧетLow: 6 °CHigh: 14 °C
ПетLow: 2 °CHigh: 20 °C
СабLow: 4 °CHigh: 23 °C
НедLow: 7 °CHigh: 22 °C
ПонLow: 9 °CHigh: 20 °C
ВтоLow: 9 °CHigh: 21 °C
СреLow: 8 °CHigh: 21 °C