/Видео/ Субвeнции за печки на пелети и инвертер клими

Кавадарци
Типографија

Општина Кавадарци ке додели субвенции за набавка на печки на пелети и инвертер клима уреди , со сума не повисока од 15.000 дернари.Јавниот оглас ке биде распишан во текот на месец август , и ке биде реализиран на принципот прв дојден прв услужен.

 

МеталАпостолов
MM-Biro
Gjorche Petrov

Временска прогноза

Kavadarci Macedonia Cloudy, 13 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:52 am   |   Sunset: 5:40 pm
68%     4.8 km/h     33.254 bar
Forecast
ПонLow: 10 °CHigh: 17 °C
ВтоLow: 10 °CHigh: 18 °C
СреLow: 7 °CHigh: 20 °C
ЧетLow: 6 °CHigh: 14 °C
ПетLow: 2 °CHigh: 20 °C
СабLow: 4 °CHigh: 23 °C
НедLow: 7 °CHigh: 22 °C
ПонLow: 9 °CHigh: 20 °C
ВтоLow: 9 °CHigh: 21 °C
СреLow: 8 °CHigh: 21 °C