/Видео/ Ноќ на Гроздоберот со Цеца

Кавадарци
Типографија

Концертот  на Цеца презивика најголемо внимание кај јавноста во Македонија.Еве како монтажерот Трајче Цветков ја склопи приказната за атмосферата синоќа. Maтеријалот ни го отстапи DT-Video Photo producion.Благодарност до нив.