На 13.10.2018 година во Спортската сала Автокоманда во Скопје, се одржа Меѓународниот натпревар Никола Грдановски - Нике.

На натпреварот учествуваа  натпреварувачи од 30 клубови.

КК Сансаи - Кавадарци доби пехар за најуспешен клуб со освоени 16 златни, 10 сребрени и 6 бронзени медали.

Златни медали:

1. Владанка Аврамова - кати поединечно јуниорки.

2. Петар Аврамов - кати поединечно кадети.

3. Владанка Аврамова - кати поединечно сениорки.

4. Сузана Гурева - кати поединечно 2010 година.

5. Данка Стојкова - кати поединечно 2006 година.

6. Данка Стојкова - кати поединечно 2006 апсолутно ниво.

7. Мартин Прстенков - кати поединечно 2007 година.

8. Мартин Костов - кати поединечно 2007 година.

9. Филип Јанчев - кати поединечно 2010 година.

10. Саша Огњеновиќ - кати поединечно 2010 година.

11. Стефанија Грозданова - кати поединечно кадетки.

12. Кристина Цветкова - кати поединечно 2009 година.

13. Мартин Прстенков - кати поединечно 2007 година апсолутно ниво.

14. Ката тим кадетки/јуниорки во состав: Стефанија Грозданова, Данка Стојкова и Снежана Габева.

15. Ката тим 2007/2008 година: Кристијан Митрев, Мартин Прстенков и Мартин Костов.

16. Ката тим 2009/2010 година: Марија Филипова, Кристина Цветкова и Сузана Гурева.

Сребрени медали:

1. Стефанија Грозданова - кати поединечно јуниорки.

2. Миа Маневска - кати поединечно сениорки.

3. Марија Филипова - кати поединечно 2009 година.

4. Лидија Јаневска - кати поединечно 2010 година.

5. Снежана Габева - кати поединечно кадетки.

6. Тодор Стојанов - кати поединечно 2008 година.

7. Петар Аврамов - кати поединечно јуниори.

8. Мери Манчева - кати поединечно 2005 година.

9. Мартин Костов - кати поединечно 2007 година.

10. Ката тим 2009/2010: Александар Кичев, Филип Јанчев и Саша Огњеновиќ.

Бронзени медали:

1. Миа Маневска - кати поединечно јуниорки.

2. Кристијан Митрев - кати поединечно 2007 година.

3. Филип Јосифов - кати поединечно 2010 година.

4. Кристијан Митрев - кати поединечно 2007 година.

5. Александар Кичев - кати поединечно 2010 година.

6. Зоран Булуков - кати поединечно 2011 година и помлади.

Срдечни поздрави,

Ивана Аврамова

Карате клуб Сансаи - Кавадарци

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА