(Видео) Словенечкиот амбасадор во Кавадарци

Кавадарци
Типографија

Амбасадорот на Словенија во земјава, Милан Јазбец, денеска се сретна и разговараше во каваадречкиот градоначалник   Митко јанчев.Тие зборувале за соработката на економски и културен план