/Видео/ БОЖИЌНА ЧЕСТИТКА ОД ДЕЦАТА

Кавадарци
Типографија

Прекрасна Божиќна честитка од црквите „Света Петка „ и „Свети Димитрија„   и децата на Кавадарци на Бадник  до сите граѓани.