На дневен ред на седмницата закажана за утре се наоѓаат:Започнување на постапка за гасификација на Кавадарци,Годишна сметка на Буџетот,Годишни сметки за сите основни и средни училишта и институции од културата.

На седницата  се најавени  42 точки меѓу кои и : субвенционирање за набавка на велосипеди,примање на донација - возило Пајак,донација пречистувачи на воздух за средните училишта Гимназија и ЗШУЦ, и светлосни сообраќајни знаци на  Ротари клуб, Вирлиос и Кожувчанка,неколку материјали од интерес на ЈП „Комуналец„.На седницата за утре предвидено е  да се донесе Одлуката за  работа на ЈП„Паркинг  Кавадарци„. како и програмите за работа  за 2019 година на институциите од културата, и други материјали.

 

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА