ВРЕМЕПЛОВ НА КАВАДАРЦИ:

1.   Дел од Градскиот плоштад...пред 2 Светска војна-Од книгата ,,Кавадарци некогаш и сега “ на Ване Малинков -Чендо.,

 

 

2.   Центаротна Кавадарци;паркиралиште пред бавчата на Хотел ,,Балкан,,