Кавадаречките ракометари го совладаат Спартак  29-28


Претставниците на ГРК Тиквеш кои се натпреваруваат во Прватата ракометна лига во неделата попладне имаа успешен настап во 17-то коло. Ја победија екипата на Спартак  од Скопје

Еве како изгледа првенствената табела по ова коло:


1    Младост                     18    15    2    1       531    433    98      47
2    Вардар 2                     17    14    2    1      533    420    113   44
3    Риниа М                      17    12    1    4      512    442    70     37
4    Преспа 2010               17    11    1    5      503    472    31     34
5    Струга                        17      8     1    8     456     480    24     25
6    Куманово                   17    7    1    9         487    480      7     22
     Македонија ЃП             17    7    1    9         500    512    -12   22
8    ГРК Тиквеш                17    5    1    11       447    473    -26    16
9    Спартак                      17    4    3    10      428    461    -33     15
10    Партизан                  18    3    0    15      409    566    -            9

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА