Блаже Богев

Почитувани пријатели, порталот РТК.МК со гордост Ви најавува дека отпочнува серијал на емисии посветени на музиката и музичарите од Тиквешкото поднебје. Уживајте во првата од овој серијал посветена на Блаже Богев.