Дуќаните во западниот дел од кавадаречката чаршија.

 

Се гледаат дуќаните  на шивачот - Радо Јанков, опинчарот - Ристо Ресавски,   шивачкиот дуќан на Милан Стоев и месарскиот на “Бел камен“. Фотографијата е од 1966 година, а ја направил Бранко Ивановски.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА