Во тек завршните подготовки за 4-тото издание на „Алшар2019“.

Во рамките на годинашниит Алшар 2019 - презентиран е дизајнот на маичката Алшар2019, оваа година во две варијанти, обична и рефлектирачка. Количините се ограничени, и затоа организаторот поради навремена регистрација, најава-резервација (уплата) ги информира заингересираните за следново:

„Резервација на пакети со уплата на с-ка на Здружението :

Здружение Тиквешки Точакџии-Кавадарци

жиро с-ка: 500000001032010 Депонент Стопанска Банка АД Битола

*сума: 750ден. (за рефлектирачка маичка)

*сума: 500ден. (за стандардна маичка)

цел на дознака: Котизација Алшар2019-

**(големина на маичка)

*Доколку се уплаќа за повеќе котизации, секоја изнесува во зависност од одбраната варијанта

**Доколку се уплаќа за повеќе котизации, се наведуваат сите големини на маички

За подетални информации, обратете се во инбокс на страната на Тиквешки Точакџии или на тел. бр.077/59 33 13

Заради ограничен број на пакети со рефлектирачки маички, и специфичниот начин и потребното време за изработка, резервација е заклучно со петок, 31.05.2019год“.

Организационен Тим на АлШар 2и19

ТИКВЕШКИ ТОЧАКЏИИ

60324822_1189788931194352_5357459106003156992_n.jpg60327704_1189788944527684_7191098786330968064_n.jpg