МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Запалена е куќа , и благодарение на интервенцијата на Противпожаната територијална единица Кавадарци изгаснат е пожарот,на неа .Истиот поппладнево се случил во село Марена.Горела стара куќа - се наведува во штурата информација од командирот на ППТЕ-Кавадарци - Александар Чадамов.

Тоа е само опомена за другите граѓани, кои треба често да внимаваат и почитуваат безбедносните услови во домовите , особено таму каде се употребува огревно дрво за загревање.

м.д.

130775221_684329292276922_5493162524643078723_n 130812595_1456045504740553_5205893821247616706_n