Денес беше одржан координативен состанок за проектот Реконструкција на локален пат од клучка со пат Р21971 до Михајлово. На состанокот беа присутни изведувачот Градба промет, и надзорот на проектот DIWI Македонија. Овој проект се реализира како Проект за локален развој на туризмот а е финансиран од Влада на РСМ

Извор : Кабинет на градоначалник Митко Јанчев