,,Гасификацијата на Кавадарци е спремна да се спроведе .Ние како Општина сме подготверни за реализција на овој проект,, истакна на дене-

шната Прес конференција кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ-Митко Јанчев.