МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во вториот круг на Локалните избори во Македонија опозицијата оснесе убедлива победа во повеќе градови меѓу кои и Скопје.Поради поразот премиерот Зоран Заев поснесе оставка на функцијата премиер и функцијата прв човек на СДСМ.

Во Општините Росоман и Д.Капији, во Тиквешијата, според гласовите на граѓаните со мала разлика победија кандидатите на СДСМ-на Росоман Стојан Николов и Лазар Петров во Демир Капија.

344